Biologisch katoenen overhemd voor iedere man

Een biologisch katoenen overhemd is de basis voor iedere man. Het is stijlvol, veelzijdig, duurzaam en eerlijk. Met dit product kies je niet alleen voor jezelf; je kiest voor iedereen. Alle overhemden zijn gemaakt van 130 gram of 170 gram biologisch katoen. Hierdoor kun je het overhemd zowel zakelijk als casual dragen.

Voordelen van een biologisch katoenen overhemd

  • Er zijn geen schadelijke pesticiden gebruikt voor het maken van de stof.
  • Door het ontbreken van pesticiden heb je minder kans op irritaties.
  • Het ademt beter doordat er minder bestrijdingsmiddelen aan de katoenvezels hechten.
  • Je doet iets terug voor mensen die anders dagelijks met giftige bestrijdingsmiddelen moeten werken.
  • Het biologisch katoenen overhemd is geverfd met verf dat niet milieubelastend is. Daarnaast hoeft het afvalwater niet te worden gereinigd.

Hoe draag ik mijn overhemd het beste

Vandaag de dag is een overhemd niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man. Maar wat doe je als je meerdere overhemden in huis hebt, maar niet goed weet hoe je deze met je andere kledingstukken kunt combineren? Of als anderen vinden dat je niet goed weet hoe je jouw biologisch katoenen overhemd moet dragen? Dan kunnen wij je helpen!

Kom je er niet uit of heb je vragen over combinaties met kleding die je al in huis hebt. Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons een e-mail sturen of je vragen stellen via sociale media.

Instructievideo's

Bij de producten op deze website zijn zoveel mogelijk instructievideo's toegevoegd. Deze video’s geven je een beeld van de pasvorm van de kleding, de manieren waarop je de kledingstukken kunt combineren en de afmetingen van de kledingstukken. Er is ook een maattabel toegevoegd zodat je precies weet of het overhemd jou wel of niet past. Hierdoor is de kans groot dat je jou biologisch katoenen overhemd niet hoeft te retourneren, wat je een hoop irritaties scheelt en de nodige tijdwinst oplevert.

Waar komen de overhemden vandaan

Alle biologisch katoenen overhemden en biologisch katoenen truien die je op de website van BETTER.. Clothing ziet zijn in Bangladesh geproduceerd. Ze worden gemaakt in fabrieken die door Fair Wear en GOTS worden gecontroleerd. Dit houdt in dat kinderarbeid uitgesloten is en dat werknemers onder betere omstandigheden hun werk doen. 

Certificaten

De toeleveranciers van BETTER..Clothing zijn Fair Trade, Fair Wear en/of GOTS gecertificeerd. Er zijn geen logo's en emblemen te zien omdat we niet geregistreerd staan bij deze instanties. Hier streven we uiteindelijk wel naar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »