Disclaimer

Disclaimer wordt Pro-claimer.

Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er op de site staat. Als er iets fout is, dan heb ik dat zelf gedaan, en ben ik er dus ook verantwoordelijk voor.

Ik vertrouw erop dat als jij een keer iets raars ontdekt, of ziet, je dit aan mij meldt. Ik zal deze fout dan verhelpen, oplossen of veranderen.

Jij wordt in ieder geval niet de dupe van mijn fouten. Dat gezegd hebbende. Aangezien het mijn website is, kan ik de teksten aanpassen wanneer ik wil.

Links

Ik doe zo goed mogelijk onderzoek naar externe links. Helaas kan ik niet 100% garanderen dat er nooit iets fout gaat. Indien dit wel het geval is, laat mij dit weten en dan zal ik de link direct verwijderen. Het klikken op deze link is wel op eigen risico.

Ook met je privacy gaan wij goed en zorgvuldig om. Alles is versleuteld en beveiligd. Voor de zekerheid kan je de privacy statement lezen.

Copyright en informatiegebruik

Ik hoop dat je mijn teksten (inclusief mijn blogs) leuk vindt. Deze mag je van mij gebruiken, sterker nog: ik moedig het aan! Laat dan wel een linkje achter naar mijn site, of deel hem op Facebook. Voor wat hoort wat toch?

Let er wel op dat je af en toe deze link controleert. Het kan zo zijn dat ik sommige pagina’s verwijder.

 

Afbeeldingen

Ik gebruik af en toe afbeeldingen van andere sites. Hierbij probeer ik altijd de bron aan te geven. Is dit niet het geval, en gebruik ik een van jouw foto's? Laat het dan alsjeblieft even weten. 

Als je foto’s van mij wil gebruiken is dat geen probleem, indien je zorgt dat er een link naar mijn website bijstaat. Dan zal ik je verder niet storen. Alvast bedankt! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »