Waarom is BETTER.. Clothing beter?

Eerlijk en Duurzaam

Alle truien, overhemden en T-shirts van BETTER.. Clothing zijn op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Daarbij zijn de volgende kernwaarden voor ons het belangrijkst:

  • Het behoud van de natuur.
  • Goede arbeidsomstandigheden.
  • Uitstekende productkwaliteit.

Waarschijnlijk wil je ook weten wat de voordelen voor jou zijn. Ook die hebben we voor je op een rijtje gezet. Maar voordat we die voordelen benoemen, willen we je eerst nog iets persoonlijks vertellen. Onze eerste klanten waren, zoals dat vaker gaat bij start-ups, familie en vrienden. Zij waren allemaal met stomheid geslagen over de zachtheid van de stof van onze truien, overhemden en T-shirts.

En dan zijn er nog die andere voordelen waar we het over hadden:

  • Geen irritaties door schadelijke stoffen. Sterker nog, het bamboe T-shirt is niet eens gebleekt! Het is 100% puur, en dat merk je echt!
  • Je draagt bij aan een betere wereld.
  • De kledingstukken hebben een mooie slanke, stijlvolle pasvorm.

 

Waaruit blijkt dat BETTER.. Clothing duurzaam is

De toeleveranciers waarmee wij werken zijn gecertificeerd door Fair Wear en de producten zijn GOTS of Fair Trade gecertificeerd. Om een duurzaam en eerlijk product te kunnen garanderen controleren deze instanties alle stappen in de productieketen.

Daarnaast zijn alle verpakkingsmaterialen gemaakt van gerecycled papier/karton of biologisch afbreekbaar materiaal. Ook sturen wij geen papieren pakbon mee.

Op de pagina Wat is BETTER.. Clothing lees je onze persoonlijke drijfveer voor dit concept. We hopen dat jij in zekere mate deze drijfveer met ons deelt. Ben jij klaar om iets beters te doen? En wil je er altijd stijlvol bijlopen?

Bekijk hier onze collectie zachte biologisch katoenen truien.

Bekijk hier onze collectie stijlvolle biologisch katoenen overhemden.

Bekijk hier onze collectie CO2-neutrale en fair trade bamboe onder T-shirts.

Mocht je na het lezen van dit stuk nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »